English   |     |     |   یکشنبه ٦ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        12 بهمن 1395 ساعت 14:46 تعداد بازديد کنندگان:           423
برگزاری اولین دوره آموزشی دانشجو معلم قرآن در دانشگاه شهرکرد

اولین دوره آموزشی دانشجو معلم قرآن در دانشگاه شهرکرد  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، اولین دوره آموزشی دانشجو معلم قرآن به همت جهاد دانشگاهی استان و نظارت و حمایت سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و مشارکت دانشگاه شهرکرد از 9 تا 14 بهمن ماه در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است. این دوره آموزشی با حضور 25 نفر از دانشجویان خواهر دانشگاه شهرکرد و سایر مراکز آموزش عالی استان در سه محور تجوید و تدبر در قرآن، روش تدریس و کلاس اداره قرآن در حال برگزاری است.

پس از پایان دوره وبرگزاری آزمون به نفراتی که حد نصاب نمره را دریافت نمایند گواهی پایان دوره اهدا می شود و قرآن آموزان  بعد از در یافت گواهی متعهد می شوند که درآموزش روانخوانی در دانشگاه ها فعالیت کنند.

گفتنی است این دوره آموزشی برای اولین بار با حضور 25 دانشجو که پس از برگزاری آزمون ورودی از میان بیش از 100نفر متقاضی و با هدف استفاده از ظرفیت دانشجویان در نهضت قرآن آموزی در سطح دانشگاه ها و اعزام به اردو های جهادی، در استان برگزار می شود.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید