English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        18 بهمن 1395 ساعت 10:51 تعداد بازديد کنندگان:           633
دیدار جمعی از اعضای هیآت علمی دانشگاه شهرکرد با استاندار چهار محال و بختیاری

جمعی از اعضای هیآت علمی دانشگاه شهرکرد با استاندار چهار محال و بختیاری دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد عصر روز یکشنبه 17 بهمن 1395جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه های شهرکرد، پیام نور، آزاد، جامع علمی کاربردی، در محل استانداری با قاسم سلیمانی استاندار دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست که به منظور بررسی مسائل و مشکلات آموزش عالی در سطح استان برگزار شد. ابتدا استاندار به بررسی وضعیت توسعه استان در سه سال اخیر پرداخت و گفت: در دولت تدبیر و امید، شاخص های متعدد توسعه استان رو به بهبود بوده است و علی رغم ایجاد اشتغال تنها شاخص بیکاری استان بالا است که دلیل آن افزایش نرخ مشارکت اقتصادی می باشد.

استاندار درادامه افزود: دهه فجر 1392حدود 59 میلیارد تومان افتتاح پروژه های مختلف داشتیم، در حالی که این میزان در سال 1393به 245، سال 1394به 770 و امسال به 1500 میلیارد تومان رسیده است.

در ادامه این نشست اساتید حاضر نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه مسائل دانشگاه و مسائل، اقتصادی سیاسی و .... استان با استاندار در میان گذاشتند و استاندار به سوالات و نظرات آنها پاسخ داد و قول مساعد جهت همکاری و رفع مسائل ودغدغه های مطرح شده را داد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید