English   |     |     |   سه شنبه ٣ اسفند ١٣٩٥

تاريخ و زمان انتشار :        25 بهمن 1395 ساعت 17:16 تعداد بازديد کنندگان:           269
برگزاری اختامیه جشنواره تا ثریا در دانشگاه شهرکرد

اختتامیه جشنواره تا ثریا و جلسه مطالبه از مسئولین با موضوع: شکاف بین دانشگاه و صنعت دردانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، اختتامیه جشنواره تا ثریا و جلسه مطالبه از مسئولین با موضوع شکاف بین دانشگاه و صنعت روز دو شنبه 25بهمن 1395 با حضور محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد، اسماعیل پیرعلی رییس پارک علم و فناوری استان، محمدکاظم منزوی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، منوچهرذوالفقاری مسئول بسیج دانشجویی استان، جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد در این برنامه گفت: ما درابتدا باید مفهوم صحیح صنعت را بدانیم وسپس به ارتباط بین صنعت و دانشگاه بپردازیم.دانشگاه وظیفه عرضه دانش را دارد و وظیفه صنعت تولید فنآوری است، وی در ادامه با طرح این سوال که: آیا صنعت توانایی مصرف این دانش را دارد یا نه؟ گفت: تا درک معنای واقعی و مفهوم دانش و تولید و نوآوری را ندانیم به صنعت نمی رسیم.

اسماعیل پیرعلی رییس  پارک علم و فناوری استان چهار محال و بختیاری نیزدر این مراسم طی سخنانی گفت: پارک علم و فناوری حلقه بین دانشگاه و صنعت است و روال کار آن تجاری سازی و تبدیل به محصول و بعد ازآن ایجاد اشتغال است.

وی در بخش دیگری از سخنانش از دانشجویان دعوت کرد تا پایان نامه ها و ایده های خود را به پارک علم و فنآوری ارائه وازحمایت مادی و معنوی برخوردارشوند.

گفتنی است، این جشنواره به همت معاونت علمی بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری با توجه به شعار سال اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل و در دو عرصه: فراخوان آثار در مورد اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان و تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد و در پایان از بین120اثر دریافت شده به 17 اثر برگزیده جوایزی اهدا شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید