English   |     |     |   دوشنبه ٧ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        7 اسفند 1395 ساعت 12:09 تعداد بازديد کنندگان:           275
برگزاری کارگاه آموزشی نحوه استفاده از فضاي مجازي ( سواد رسانه اي ) در دانشگاه شهركرد

كارگاه آموزشی نحوه استفاده از فضاي مجازي ( سواد رسانه اي ) دردانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، روز دوشنبه 2 اسفند 1395 به همت پایگاه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه شهركرد، كارگاه آموزشی نحوه استفاده از فضاي مجازي ( سواد رسانه اي ) به منظورآشنای با فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی با حضور جمعي از اساتید و کارمندان در دانشگاه شهركرد برگزار شد.

گفتنی است، به شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی، گواهی پایان دوره اهدا خواهد شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید