English   |     |     |   دوشنبه ٧ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        11 اسفند 1395 ساعت 13:43 تعداد بازديد کنندگان:           447
اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاه های سراسر استان از دانشگاه شهرکرد

اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان  دختر دانشگاههای سراسر استان از دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد؛ صبح روز چهار شنبه 11 اسفند 1395 مراسم اعزام کاروان راهیان نور  دانشجویان دختر  دانشگاه های سراسر استان با حضور شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونین، کارمندان و دانشجویان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این مراسم  شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد گفت: این کاروان متشکل از450نفر از دانشجویان دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد ، فرهنگیان و علمی کاربردی استان است در قالب 9 اتوبوس به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند تا ضمن آشنایی با رشادت‌های حماسه آفرینان دفاع مقدس با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهیدان این حماسه تجدید میثاق کنند.

رییس قرارگاه دانشجویی راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود:  هدف از برگزاری این اردو ها افزایش معنویت جوانان  است  و در ادامه ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای معنوی این سفر توشه ای برای آغاز پرنشاط و معنویت دانشجویان در سال جدید باشد.

شایان ذکر است، کاروان راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاه  های استان چهارمحال و بختیاری به مدت 4روز راهی مناطق عملیاتی ۸ سال دفاع مقدس شدند و از مناطق عملیاتی فتح المبین، اروندکنار، خرمشهر، کربلای 4 و 5، طلائیه و دهلاویه، هویزه و ... بازدید می‌کنند.

گفتنی است، کاروان راهیان نور  دانشجویان پسر دانشگاه نیزدر ماه جاری  به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید