English   |     |     |   دوشنبه ٧ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        24 اسفند 1395 ساعت 11:21 تعداد بازديد کنندگان:           181
برگزاری كارگاه آموزش مهارتهاي زندگي مشترك در دانشگاه شهرکرد

كارگاه آموزش مهارتهاي زندگي مشترك ويژه اساتيد و كاركنان در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، روز دوشنبه 23 اسفند 1395 به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد با حضور دكتر حبشي و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه شهركرد برگزار شد.

این کارگاه آموزشی، با سخنرانی دکتر حبشی استاد مدعو دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. وی در این کارگاه آموزشی ابتدا به بیان ویژگی های فیزیولوژیک زن و مردرا بیان کرد، ودر ادامه به نحوه صحیح برخورد زوجین با یکدیگر و ارتباط آنها با فرزندان و نقش صحیح این ارتباط در روند ادامه زندگی مشترک و آینده فرزندان پرداخت.

گفتنی است به شرکت کنندگان در این کار گاه گواهینامه اهدا می شود.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید