English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        11 فروردين 1396 ساعت 16:56 تعداد بازديد کنندگان:           251
بيانيه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز جمهوري اسلامي ايران

رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز  جمهوري اسلامي ايران بيانيه اي منتشر نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، شايان شامحمدي رييس دانشگاه شهركرد به مناسبت 12 فروردين روز جمهوري اسلامي ايران بيانيه اي بدين شرح منتشر نمودند:

بسم الله الرحمن الرحيم

«... این جانب به جمهوری اسلامی رأی می دهم و از شما هم می خواهم كه به آن رأی دهید...»(امام خميني ره)

دوازدهم فروردين‌ماه سال 1358 يادآور انتخاب تاريخ‌ساز "جمهوري اسلامي" به عنوان نظام  مطلوب و آرماني از سوي ملت شجاع و بيدار ايران است كه آغازگر فصلي نو در تاريخ سرزمين ايران شد، روزي كه به تعبير امام راحل« در این روز پر بركت نظامی متولد شد كه نور اسلام عزیز را پس از گذشت قرن های زیاد دیگرباره نه تنها در ایران اسلامی بلكه در سراسر جهان متجلی ساخت. در این روز مقدس حكومتی شكل گرفت كه شعار اصلی آن استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود.»

اکنون  ما دانشگاهيان دانشگاه شهركرد  با پيروي از رهنمودهاي حکيمانه رهبر معظم انقلاب، در  سي و نهمين بهار انقلاب ضمن گراميداشت يوم ا... دوازده فروردين با تأکيد بر به كارگيري تمام توان خود در عرصه هاي مختلف علمي و فرهنگي و سياسي و اقتصادي  آمادگي خود را براي تلاش در راه اهداف و آرمان هاي  نظام جمهوري اسلامي  اعلام مي داريم.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید