English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        14 فروردين 1396 ساعت 15:37 تعداد بازديد کنندگان:           728
دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد

دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، روز دوشنبه 14 فروردین1396، دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیأت رییسه و جمعي از اساتید و کارمندان درجوار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهركرد برگزار شد.

شایان شامحمدی در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای اساتید و کارمندان در سال جدید، از سال گذشته به عنوان سال پر باری یاد کرد وی تاسیس و راه اندازی مرکز آپا، راه اندازی مرکز شتابدهی، افتتاح آزمایشگاه مرکزی، تاسیس شرکت دانش بنیان، کلنگ زنی خوابگاه دخترانه 15 خرداد، پیشرفت پروژه خوابگاهی حاج الیاس رئیسی را از مهمترین فعالیت های دانشگاه با توجه با شعار سال 1395 عنوان کرد و در ادامه گفت: سال گذشته توجه ویژه ی به مسائل رفاهی کارمندان شد که خریداری مجتمع فرهنگی رفاهی جهت رفاه حال کارکنان دانشگاه شامل10 واحد 80 متری یکی از مهمترین موارد است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این دیدار گفت:آغاز این سال مصادف با ولادت پر خیر و برکت حضرت زهرا(س) و ماه پر خیر و برکت رجب است. ایشان با توجه به نام گذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری از سال 73 تا 96 گفت: باید اقتصاد مقاومتی را معنا کنیم و بین اقتصاد وارداتی و مستقل تفاوت قائل شویم، چون اقتصاد برای آسایش و آرامش در بعد جسمی و روحی کار ساز است و مبنای کار است.

وی در ادامه گفت: بخش اصلی تفکر اقتصاد مستقل، دردانشگاه ها از طریق نظریه پردازی ،گفتمان سازی و فرهنگ سازی، مطالبه گری، برنامه ریزی است و اگر چنین اتفاقی رخ دهد دولت از دانشگاهها بهره بیشتری خواهد برد و این اقتصاد مقاومتی و مستقل نهادش علم است و می تواند تمام مشکلات را حل کند.

ایشان در پایان گفت: علم به دنبال خود ثروت و اقتدار می آورد و اگر اقتصاد علمی شود به ما توان ایستادن دربرابر دشمنان را می دهد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید