English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        19 فروردين 1396 ساعت 11:07 تعداد بازديد کنندگان:           357
دیدار نوروزی هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد

هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد دیدار و  فرارسیدن سال جدید را به ایشان تبریگ گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز پنج شنبه17 فروردین 1395، دکترشایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکترسعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی دیگر از هیات رییسه دانشگاه با حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد دیدارو  فرارسیدن سال جدید را به ایشان تبریک گفتند.

در این دیدار که در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد، ابتدا رییس دانشگاه شهرکرد ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، گزارشی از عملکرد دانشگاه شهرکرد در سال قبل ارائه داد و گفت: در سال گذشته، با توجه به شعار آن سال و تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، خوشبختانه کارهای خوبی در دانشگاه انجام شد.

وي افزود: مرکز شتابدهی نوآوری  باهدف آموزش کارآفرینی به جوانان و دانشجویان، مرکز آپا در زمینه IT و مباحث سایبري  و همچنين مرکز محاسبات سریع افتتاح شدکه در مبحث اشتغال و کارآفرینی مثمر ثمر بودند.

وی در ادامه افزود: یک هکتار کشت گلخانه ای،یک هکتار کشت زعفران و گیاهان دارویی  برای اولین بار و همچنین حدود 20 هکتار گل محمدی كاشته شدکه علاوه بر تولید، اشتغال زایی و افزایش فضای سبز دانشگاه را در بر داشت.

دکترشایان شامحمدی گفت: در حوزه فعالیت خیرین کلنگ زنی خوابگاه دخترانه 15 خرداد ، احداث خوابگاه خیری حاج الیاس رئیسی با 5000 متر مربع زیر بنا و  تکمیل ساختمان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  را می توان نام برد.

رییس دانشگاه شهرکرد گفت: با پیگیری های انجام شده  بودجه امسال دانشگاه به مرز 100 میلیارد تومان رسید که بودجه قابل توجه ای است.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: دانشگاه شهرکرد از لحاظ فرهنگی در سال گذشته میزبان برگزاری نهمین یادواره شهدای گمنام و اولین یادواره شهدای مدافع حرم بود و  برنامه های  فرهنگی خود را  نیز امسال با میزبانی جشنواره قرانی با حضور 24 دانشگاه از مناطق5 و6 و10کشور با حضور بیش از 200 دانشجو در زمینه حفظ و قرائت قران در روزهای 26 و 27 فروردین ماه آغاز می کند.

دکترشایان شامحمدی در پایان سخنان خود نتیجه و ثمره تمام  فعالیت ها در سال گذشته را صعود4 پله ای دانشگاه شهرکرد و قرارگرفتن در رتبه 26 دانشگاههای جامع کشوردانست.

در این دیدار همچنین نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد ضمن خوش آمد گویی به هیات ریيسه دانشگاه شهرکرد و تبریک سال نو و ایام نورانی ماه رجب گفت: انتظاری که اسلام و نظام اسلامی از دانشگاه دارد، این است که خانواده ای که جوان خود را به این مجموعه می سپارد، کاملا  احساس کند که جوانش را به محیطی سپرده است که آن محیط، آن فرزند را به گونه ا ی پرورش می دهد که اسلام می خواهد و آن جوان نیز خیالش راحت است که پا در محیطی می گذارد که اسلام در آن محیط زنده است و مهمترین انتظار از دانشگاه این است که به سهم خود در جهت زنده نگه داشتن اسلام  و نشان دادن سیمای واقعی اسلام در جامعه تلاش کند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید