English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        28 فروردين 1396 ساعت 14:52 تعداد بازديد کنندگان:           247
برگزاری نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، روز دوشنبه 28 فروردین1396، نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با حضور مریم تقی زاده دهکردی عضو هیات علمی مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و دبیر همایش، محمد علی محمدی عضو هیأت علمی مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و دبیر اجرای همایش، محمد احسان بصیری عضو هیأت علمی مهندسی کامپیوتر و دبیر علمی همایش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

مریم تقی زاده دهکردی در این نشست گفت: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با همکار ی انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران در روزهای 30و31 فروردین در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود و این کنفرانس جزء معتبرترین کنفرانس ها درزمینه پردازش تصویرو سیگنال است و کاربردهای گسترده و جذاب موجود در این حوزه از پردازش تصاویر ماهواره‏ ای تا پردازش تصاویر پزشکی و از کشف الگوهای موجود در داده‏ های متنی تا کاربردهای صنعتی باعث شده این حوزه نه تنها به یک حوزه ‏ی تحقیقاتی فعال بلکه به یک حوزه‏ ی کاملاً تأثیرگذار صنعتی و پزشکی تبدیل شود، وی هدف اصلی این کنفرانس را فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصوير و ایجاد بستری مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط دانست.

محمد احسان بصیری دبیر علمی همایش نیز در این نشست خبری گفت: 26دانشگاه های داخلی و 10 دانشگاه خارجی به این همایش425 مقاله ارائه داده اند که بعد از داوری 110 مقاله در 35 محور پذیزفته شدند که از این تعداد 50 مقاله به صورت شفاهی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شوند.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در ادامه گفت: از دانشگاه های استان چهار محال و بختیاری 12 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارائه شده که 8 مقاله پذیرفته شد.

محمد علی محمدی دبیر اجرای کنفرانس نیز در این نشست گفت: در برگزاری این کنفرانس تلاش شد تا با تمام دستگاه ها ارگان های مرتبط هماهنگی صورت بگیرد تا توجه آنها را به این کنفرانس معطوف نمائیم و در این راه نیز موفق شدیم و علاوه براین توانستیم 8 کشور خارجی را برای مشارکت در کنفرانس متقاعد نمائیم. وی همچنین از برگزاری یک نمایشگاه با 5 غرفه درحاشیه برگزاری این کنفرانس خبر داد.

گفتني است، سومین کنفرانس بین‌المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران به همت گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهرکرد و با همکاری انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران، با هدف فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر، ایجاد بستر مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، گسترش دانش موجود در زمینه پردازش تصویر و الگو و تبادل ایده‌های جدید توسط صنعتگران و پژوهشگران، 30 و 31 فروردین 1396در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

این کنفرانس در دو محور موضوعی بازشناسی الگو (تشخیص آماری، نحوی و ساختاری الگو، تشخیص الگو در بیوانفورماتیک و بیولوژیک محاسباتی و...) و تحلیل تصویر (تجزیه، تحلیل و درک تصویر و ویدئو، بخش‏ بندی ویژگی‌ها و توصیف گرها، تجزیه و تحلیل رنگ و بافت و...) برگزار می‌شود و به برترین مقاله‌های فارسی و انگلیسی ارایه شده در کنفرانس جوایز نقدی اهدا خواهد شد و مقالات برتر در مجله علمی پژوهشی ماشین بینایی و پردازش تصویر و مجله علمی پژوهشی " Journal of Medical Signals and Sensores"چاپ خواهند شدو تمامی مقالات پذیرفته شده این کنفرانس در سایت مرجع دانش (سیویلیکا) نمایه خواهند شد.

لازم به ذکر است، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر از پرکاربردترین و گسترده‌ترین شاخه‏‌های هوش مصنوعی هستند که از سوی پژوهشگران رشته ‌های مختلفی چون مهندسی برق، کامپیوتر و ریاضیات مورد توجه قرار گرفته‏‌اند.

شايان ذكر است، اولین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در اسفند 1391 در دانشگاه بیرجند و دومین کنفرانس بین‌المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در اسفند 1393 در دانشگاه گیلان  برگزار شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید