English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        30 فروردين 1396 ساعت 16:57 تعداد بازديد کنندگان:           135

اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآنی دانشگاه های مناطق 5،6 و 10کشور در دانشگاه شهركرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز چهار شنبه  30فروردین1396 اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآنی دانشگاه های مناطق 5،6 و 10کشور با حضور حجت الاسلام محمد علی نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، دکترحميدرضا عزيزي  دبير جشنواره و جمعی از هیآت رییسه و دانشگاهيان  دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد علي نکونام، طي سخناني در اين مراسم  ضمن خیر مقدم به قاریان و حافظان قرآن شركت كننده در اين جشنواره گفت: اگر می خواهید از ضلالت و گمراهی بیرون بیاید و سعادتمند شوید به قرآن روی بیاورید، قرآن را باید امام و قائد خود قرار دهید، قرآن کتاب زنده است.

ایشان در ادامه از قرآن با تعابیری همچون معجزه همیشه همراه عنوان کرد و گفت: قران كتابي است كه همیشه فریاد هل من مبارزش بلند است و هر کسی را با هر میزان توانايی به مبارزه می طلبدکه اگر می توانید یکی مانند آن بیاورید ومی گوید محال است مانندآن به بشریت عرضه شود.

امام جمعه شهركرد در بخش ديگري از سخنانش گفت: ما باید تمام اعمال و کارهای خود را با قرآن محک بزنيم و جامعه اسلامی و قرآنی بايد از روی  دستورات قرآن برنامه خود را تدوين كند. با قرآن زندگی کردن باعث هدایت انسان است و در صورتی که بر خلاف تعالیم آسمانی حرکت کنیم به اسفل سافلین می رسیم .

شايان ذكر است، در اين مراسم دکتر حميدرضا عزيزي دبير بیست و دومین جشنواره قرآنی دانشگاه های مناطق 5،6 ، 10کشور نيز طي سخناني  ضمن خوش آمد گويي به حاضرين گفت: هدف از برگزاري جشنواره قرآني  ايجاد جامعه معنوي است تا  ما درسطح كلان، جامعه مذهبي را لمس كنيم و هدف نهايي ما تشكيل جامعه معنوي و مذهبي است.

وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: شما دانشجويان بايد با توسل به قرآن، رهنمودهاي آن و احاديث، آنچه مطلوب نظر جمهوري اسلامي ايران در برپايي يك جامعه معنوي و مذهبي است را اجرا كنيد.

گفتني است در پايان به نفرات اول تا سوم رشته قرائت(ترتيل و تحقيق) و رشته حفظ(پنج،10،20و كل) قرآن  در دو بخش خواهران و برادران با اهداي  لوح تقدير شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید