English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        30 فروردين 1396 ساعت 17:34 تعداد بازديد کنندگان:           216
آغاز سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد

سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد ، امروز چهارشنبه ۳۰ فروردین 1396 سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با حضورمحمد فرامرزي معاون پژوهشي دانشگاه شهركرد،  محسن سرياني رییس انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران ، جمعی از هیآت رییسه، مهمانان خارجی از کشورهای ترکیه و فرانسه، و جمعي از اساتيدو دانشجویان دانشگاه شهركرد برگزار شد.

محمد فرامرزی  معاون پژ‍وهشي دانشگاه شهركرد در آغاز اين برنامه طي سخناني گفت: یکی از چالش های که وجود دارد ،چالش بین صنعت و دانشگاه است و اظهار اميدواري كرد كه این کنفرانس ها بتوانند توانمندی ها و پتانسیل های که در دانشگاهیان برای ارائه به صنعت  وجود دارد را شناسايی و معرفي کنند.

وی در ادامه گفت: سال جدید تحت عنوان اقتصاد مقاومتی تولید واشتغال توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده و واژه اقتصاد مقاومتی به علت اهمیتی که دارد بسیار تکرار شده است. در دانشگاه ها تولید و اشتغال به راحتی محقق نمی شود. و صنعت نمی تواند در دنیا حضور موثری داشته باشد مگر اینکه از موتور محرکه استفاده کند و دانشگاه ها موتور محرکه هستند. و ما در این کنفرانس ها می توانیم توانمندی های خود را  به صنعت معرفی کنیم .

معاون پژوهشي دانشگاه شهركرد افزود: اقدامات خوبي در زمینه کارآفرینی در دانشگاه شهرکرد انجام شده است و براي حركت به سمت كارآفريني احتياج به يك اكو سيستم مي باشد كه دانشگاه شهركرد با ايجاد مرکز شتابدهی نوآوری ، شرکت دانش بنیان و مرکز آپا  در حال ايجاد اين اكو سيستم است و ما امروزه شاهد سرمایه گذاری در کار آفرینی هستيم و اين سرمايه گذاري  بهتر است در دانشگاه ها صورت بگیرد.

وي ادامه داد: امیدواریم که برگزاری این کنفرانس ها بتواند بخشی از ماموریت دانشگاه شهرکرد برای ایجاد دانشگاه نسل سوم که دانشگاه کار آفرین است را تامين كند  و در بلند مدت بتواند نیروی انسانی كار آمد آموزش بدهد.

گفتني است، در ابتداي اين برنامه مريم تقي زاده دهكردي دبير كنفرانس طي سخناني ضمن خوش آمدگويي به حاضران و مدعوين داخلي و خارجي هدف از برگزاري اين كنفرانس  دو روزه را را فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر، ایجاد بستر مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، گسترش دانش موجود در زمینه پردازش تصویر و الگو و تبادل ایده‌های جدید توسط صنعتگران و پژوهشگران دانست.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید