English   |     |     |   پنج شنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        31 فروردين 1396 ساعت 14:07 تعداد بازديد کنندگان:           262
پایان سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد

سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد به کارخود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد ، امروز پنج شنبه ۳1 فروردین 1396، اختتاميه سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با حضورمحسن سرياني رییس انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران ، مجید ابن علی رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد، مهمانان خارجی و جمعي از اساتيد و دانشجویان دانشگاه شهركرد برگزار شد.

محید ابن علی  در آیین این برنامه طی سخنانی ضمن قدر دانی از حاضرین و عوامل اجرایی کنفرانس، گفت: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران رسالت خود را در مصداق اقتصاد مقاومتی انجام داد.

همچنین در پایان مراسم از مقالات و پوسترهای  برتر با اهدای لوح تجلیل شد.

لازم به ذکر است ، در این همایش از 110مقاله و پوستر پذیرفته شده،  3 مقاله شفاهی به زبان فارسی،3 مقاله شفاهی به زیان انگلیسی،یک  پوستر به زبان فارسی و یک پوستر به زبان انگلیسی ارائه شد.

گفتني است،  این کنفرانس به مدت دو روز 30 و 31 فرورردین  با هدف فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر، ایجاد بستر مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، گسترش دانش موجود در زمینه پردازش تصویر و الگو و تبادل ایده‌های جدید توسط صنعتگران و پژوهشگران  برگزار شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید