جمعه ٢٤ مرداد ١٣٩٩

برگزاری همایش دانشجویی ابعاد و اثرات کرونا بر منابع طبیعی و محیط زیست ایران در دانشگاه شهرکرد

همایش دانشجویی ابعاد و اثرات کرونا بر منابع طبیعی و محیط زیست ایران در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

تاریخ انتشار: ١٣ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٤:٢١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، همایش دانشجویی ابعاد و اثرات کرونا بر منابع طبیعی و محیط زیست ایران  توسط کانون دانشجویان حامی منابع طبیعی زاگرس با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه در 19 شهریور 1399  در دانشگاه  شهرکرد برگزار می شود.

بحران های منابع طبیعی و محیط زیست، فرهنگ و نگرش های زیست محیطی، آموزش، پژوهش و ترویج منابع طبیعی، مسایل اجتماعی و زیست انسانی در منابع طبیعی، تنوع زیستی و زیستگاه ها، الودگی های زیست  محیطی،  بهره برداری و اقتصاد منابع طبیعی، فناوری در منابع طبیعی و محیط زیست و مدیریت اجرایی منابع طبیعی و محیط زیست  از مهمترین محورهای این همایش یکروزه است.