چهارشنبه ٧ تیر ١٣٩٦

برگزاری آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧١٥٤
تاریخ انتشار: ١٦ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ٨:٢٤

برگزاری آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد (SKELT)

ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، خرداد ماه ۱۳۹۶

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد می رساند آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد (SKELT)، ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، در روز پنج شنبه مورخ ۴ خرداد ۱۳۹۶، در چهار بخشStructure ,Vocabulary ,Reading Comprehension  و Listening  برگزار می گردد. لذا از دانشجویانی که تمایل دارند در این آزمون شرکت کنند درخواست می گردد با تهیه مدارک مربوطه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که نتایج این آزمون ظرف مدت یک هفته با ذکرکد ملی از طریق وب سایت دانشگاه شهرکرد و سپس با صدور مدرک رسمی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

زمان ثبت نام: ۲۳ _  ۳۰ اردیبهشت ماه

- ابتدا بصورت غیرحضوری، از طریق اسکن مدارک و ایمیل و سپس بصورت حضوری، از طریق تحویل فیش بانکی بصورت حضوری به خانم محمدی

زمان برگزاری آزمون: پنج شنبه مورخ ۴ خرداد ۱۳۹۶ از ساعت ۹ صبح

محل برگزاری آزمون : دانشکده ادبیات، طبقه اول، سالن جلسات دفاع

مدارک لازم: اسکن کارت ملی، اسکن کارت دانشجویی، اسکن عکس و فیش بانکی به مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال، معادل یکصد هزار تومان، به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه شهرکرد به شماره ۷۸۷۱۹۱۵۰۲۸ بانک تجارت

۱. ابتدا، ارسال مدارک فوق بصورت اسکن و از طریق ایمیل به آدرس: Englishproficiencytest.sku@gmail.com (خانم محمدی) تا پایان وقت اداری آخرین روز مهلت ثبت نام ۳۰ اردیبهشت ماه

۲. سپس، بهمراه داشتن و تحویل اصل فیش بانکی بصورت حضوری به خانم محمدی  در دفتر مرکز آزمون واقع در  طبقه اول دانشکده ادبیات و علوم انسانی (تاریخ تحویل فیش بانکی پس از ارسال مدارک از طریق ایمیل داوطلبان متعاقبا اعلام خواهد شد.)

داوطلبان می توانند با ارسال سوالات و  یا پیشنهادات خود  به پست الکترونیک مرکز (Englishproficiencytest.sku@gmail.com) در مدت حداکثر ۲۴ ساعت پاسخ خود را دریافت نمایند.

مركز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد (SKELT)