چهارشنبه ٢ خرداد ١٣٩٧

شیوه ثبت نام پنجمین آزمون بسندگی

کد اطلاعیه: ٧٢٠٩
تاریخ انتشار: ٠٦ بهمن ١٣٩٦ ساعت ٢٠:٣٥

مركز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد (SKELT)

شیوه ثبت‌نام پنجمین آزمون زبان بسندگی، ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، زمستان ۹۶

پیرو اطلاع قبلی، از دانشجویانی که تمایل دارند در این آزمون شرکت کنند درخواست می‌گردد از تاریخ ۷ بهمن لغایت ۱۹ بهمن جهت ثبت‌نام اقدام نمایند. شیوه ثبت‌نام برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد و دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی دیگر به دو شیوة متفاوت انجام می‌شود.

•          دانشجویان دانشگاه شهرکرد می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه شهرکرد (www.sku.ac.ir) با ورود به پروفایل خود در سامانهsess ، گزینه آموزشی و بخش آزمون‌های معافی و پرداخت اینترنتی هزینه، در آزمون ثبت‌نام نمایند. به دلیل آن که کلیه ارتباطات و اطلاع‌رسانی‌های مرکز به داوطلبان از طریق رایانامه انجام می‌شود، از داوطلبان تقاضا می‌شود در اسرع وقت آدرس رایانامه و عکس (و در صورت نیاز شماره تلفن همراه) خود را در سامانهsess  بررسی و در صورت نیاز روزآمد نمایند.
  •          از آن دسته از داوطلبانی که در دانشگاه شهرکرد تحصیل نمی‌کنند تقاضا می‌شود جهت ثبت‌نام در آزمون مدارک خود را (اسکن کارت ملی، اسکن عکس و فیش بانکی به مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ریال، معادل یکصد هزار تومان، به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه شهرکرد، به شمارة حساب ۷۸۷۱۹۱۵۰۲۸ بانک تجارت) را  بصورت اسکن و از طریق رایانامه به آدرس: Englishproficiencytest.sku@gmail.com (خانم محمدی) تا پایان وقت اداری آخرین روز مهلت ثبت نام 19 بهمن ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی مدارک ارسال شده داوطلبان طی 24 ساعت تاییدیه ثبت‌نام به رایانامه ایشان ارسال خواهد شد (تاریخ تحویل فیش بانکی از طریق رایانامه داوطلبان متعاقباً اعلام خواهد شد.)
  • لازم به ذکر است که بازه زمانی ثبت‌نام فوق تمدید نخواهد شد.