چهارشنبه ٢ خرداد ١٣٩٧

کد اطلاعیه: ٧٢١٢
تاریخ انتشار: ١٧ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٤:١٤

دانشجویان جدیدالورود بهمن ماه سال ۹۶

پذيرفته شدگان گرامي ضمن عرض تبريك خواهشمند به نكات ذيل توجه داشته باشيد.

ثبت نام و تشکیل پرونده در دو مرحله انجام می پذیرد:

i.            مرحله اول(ثبت نام غیر حضوری و اینترنتی) كه به صورت اینترنتی می باشد و لازم است دانشجویان از روز شنبه 21/  11/  ۹۶ به سامانه آموزشی دانشگاه شهرکرد (https:/  /  sess.sku.ac.ir/  sess/  Script/  spcLogin.aspx) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خود، بارگذاری فایل اسکن مدارک مورد نیاز، تأیید تعهدنامه­ها و فرمهای ثبت نام، پرداختهای اینترنتی مورد نیاز و ثبت نام خوابگاه مطابق راهنماهای اعلام شده اقدام و پس ازدريافت زمان نوبت حضوری درتاریخ23/ 11/ 96 مدارك مورد نیاز را در ثبت نام حضوری ارائه دهند.

ii.            لازم به ذكر است كه پس از انجام ثبت نام غیر حضوری و اینترنتی، دانشجو باید از تاريخ 23/  11/  ۹۶ به دانشکده مربوطه مراجعه و در كلاسهاي درسي خود شركت کند. دريافت كليه خدمات دانشجويي شامل سلف سرويس، خوابگاه و .... برای این دسته از دانشجویان امکان پذیر می باشد. خواهشمند است از مراجعه به اداره كل آموزش خودداري فرماييد.

لازم به ذکر است که کارت دانشجویی در زمان ثبت نام حضوري با ارائه کارت ملی دانشجو تحويل داده  می شود.

مرحله دوم: (ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده):

دانشجو در اين مرحله  نسبت به تحويل مدارك خودبه صورت حضوری به کارشناس اداره آموزش مراجعه نماید.

• محل تحصيل رشته هاي تربیت بدنی دانشکده ادبیات می باشد.

مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان:

۱- هر يك از پذيرفته شدگان مي بايست بر حسب مورد يكي از موارد ذيل را درزمان تشکیل پرونده تحويل نمايند: اصل مدرك تحصيلي دوره سه ساله دبيرستان ، با مهر وامضا وكپي آن و اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي آن (كه تا تاريخ ۳۱/  ۶/  ۹۶ اخذ شده باشد) بانضمام يك برگ كپي آن و ريزنمرات ديپلم و ريزنمرات پيش دانشگاهي وكپي آن همراه با مهر وامضا (مخصوص داوطلبان نظام جديد)

تبصره: با توجه به برگزاري امتحانات مرحله نهايي دوره پيش دانشگاهي در دهه سو م شهريورماه، در صورتي كه پذيرفته شدگان درزمان ثبت نام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند ضمن ثبت نام مشروط از آنها تعهد لازم مبني بر ارائه گواهي پيش  دانشگاهي تا 30/ 11/ 96 اخذ مي شود. .بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا اين تاريخ قبولي اين دسته از پذيرفته شدگان لغو ميگردد.

*اصل مدرك تحصيلي دوره چهار ساله دبيرستان با مهر وامضا وكپي آن و ريز نمرات چهار ساله با مهر وامضا وكپي آن (مخصوص داوطلبان نظام قديم )

* اصل و يا گواهي مدرك دوره كارداني (فوق ديپلم) دانشگاهها وموسسات آموزش عالي براي پذيرفته شدگان داراي مدرك مذكور با قيد تاريخ اخذ مدرك كارداني حداكثرتا تاريخ ۳0/  11/  ۹۶ مشخص شده باشد، بانضما م تصوير آن.

* اصل يا گواهي سال اول ، دوم وسوم دبيرستان ويا هنرستان براي دارندگان مدرك دوره هاي كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني وحرفه اي آموزش و پرورش كه بخش و شهرستان محل تحصيل در آن درج شده باشد.

۲- اصل شناسنامه

۳- اصل كارت ملي

۴- چهار قطعه عكس تمام رخ ۳در۴تهيه شده درسال جاري

۵- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را مشخص كند:

معافيت تحصيلي :دريافت معافيت تحصيلي دانشجويان پسر به عهده دانشجو  مي باشد. لذا لازم است كه دانشجويان گرامي مدارك زير را جهت معرفي به دفاتر پليس +۱۰ براي دريافت معافيت تحصيلي به كارشناس نظام وظيفه دانشگاه ارائه نمايند.

دانشجو موظف است پس از تشكيل پرونده، معرفي نامه نظام وظيفه را از اداره نظام وظيفه دانشگاه شهركرد دريافت و ظرف مدت يك هفته جهت دريافت معافيت تحصيلي از نظام وظيفه شهركرد اقدام نمايد. در ضمن عواقب عدم دريافت معافيت تحصيلي به عهده دانشجو مي باشد و هيچ گونه مسئوليتي در اين خصوص متوجه دانشگاه نمي باشد.:

مدارك لازم جهت اخذ معافيت تحصيلي به شرح ذيل مي باشد:

* تصوير آخرين مدرك تحصيلي.

* تصوير تمام صفحات شناسنامه.

* تصوير كارت ملي .

* دو قطعه عكس.

۶-  ارائه رسيد پستي مربوط به تاييديه تحصيلي دوره پيش دانشگاهي يا ديپلم نظام قديم متوسطه :

پذيرفته شدگان لازم است جهت اخذ تاييديه پيش دانشگاهي با در دست داشتن كپي مدرك پيش دانشگاهي يا ديپلم نظام قديم متوسطه به يكي از دفاترخدمات ارتباطي مراجعه و جهت تكميل فرم مذكور و ارسال آن به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرك اقدام نمايند. و رسيد پستي آن را در زمان ثبت نام حضوري ارائه دهند. (در صورتیکه به هر دلیل موفق به انجام این امر نشدید قبل از تحویل مدارک به  باجه پستی دانشگاه مراجعه فرمایید).

تبصره: درصورت عدم وصول تاييديه تحصيلي در موعد مقرر ادامه تحصيل آدانشجوامكان پذير نخواهد بود.

۷- اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد وشرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت .

توجه:عدم ارائه مدارك فوق در زمان هاي مشخص شده در مرحله اول به منزله انصراف تلقي شده وثبت نام مرحله اول كان لم يكن مي باشد.

**توضيحات:

حضور شخص پذيرفته شده در زمان ثبت نام نهايي جهت تشكيل پرونده الزاميست.

موفق وسربلند باشيد

اداره كل امور آموزشي دانشگاه شهركرد