سه شنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٧

اطلاعیه دانشگاه شهرکرد در خصوص مصاحبه دکتری سال 1397

کد اطلاعیه: ٧٢٤٣
تاریخ انتشار: ٣١ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١١:٤١

ضمن تبریک کسب حد نصاب نمره برای شرکت در مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1397  موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند:

1- مدارك مورد نیاز :

- فرم تکمیل شده مشخصات داوطلب (دریافت فرم مشخصات)

- اصل و تصویر مستندات مربوط به كليه موارد ذكر شده در بند های "ب" و "ج" فرم مشخصات

- تصویري از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی و مدرک نظام وظیفه

- تصویر کارنامه نتایج انتخاب رشته آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1397

- تصویر مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

-واریز مبلغ 700000 ریال  )هفتصد هزار ریال ) به شماره حساب 7871915028 تمرکز درآمد اختصاصي دانشگاه شهركرد نزد بانك تجارت (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک تجارت) و تحویل اصل فيش واریزی در زمان مصاحبه

تبصره 1- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.

- اصل گواهی به انضمام حکم کارگزینی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی "رسمی-قطعی" و یا "رسمی-آزمایشی"تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تایید بالاترین مقام ِمسیول نیز رسیده باشد، برای آن دسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده اند.

تبصره 2- به همراه داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي و مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد در زمان مصاحبه الزامي است.

2- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

- احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1397 الزامی است.

- شرکت در تمامی مراحل ارزیابی تخصصی اعلام شده در این اطلاعیه (مصاحبه و .... ) براي تمامی متقاضیان براي پذیرش نهایی الزامی می باشد.

3- ساير موارد

الف) انجام مصاحبه براي داوطلباني كه در مرحله اول (سنجش علمي)، شركت نكرده يا فاقد شرايط و ضوابط لازم (عدم كسب حد نصاب، فارغ التحصيل نشدن در زمان مقرر،‌ عدم اعتبار كارنامه و ...) باشند، تحت هر عنوان ممنوع است.

ب)مصاحبه برای هر داوطلب صرفا یک بار انجام می شود، عدم مراجعه داوطلب در مرحله دوم به منزله انصراف وی تلقی شده

و برگزاری مجدد، برای داوطلبی که شرکت نکرده است، امکان پذیر نخواهد بود.

ج) ظرفيت پذيرش دانشجو در دانشگاه شهرکرد مطابق با ظرفيت تاييد شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و براساس آنچه در فراخوان پذيرش اعلام شده است، می باشد.

د) نیازی به ارسال مدارک به صورت پستی نمی باشد و مدارک مورد نظر در روز مصاحبه توسط داوطلب ارایه خواهد شد.

4- محل برگزاري مصاحبه:

محل و زمان برگزاری مصاحبه هر رشته گرایش در دانشگاه شهرکرد و در دانشکده مربوطه (از ساعت 30/ 8 صبح، مطابق جدول پیوست ) خواهد بود.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

شهرکرد، کیلومتر 2 جاده سامان (بلوار رهبر)، دانشگاه شهرکرد، مدیریت تحصیلات تکمیلی،

تلفن: 32324629 038

دریافت جدول زمان بندی  مصاحبه رشته های دکتري سال 1397