سه شنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٧

«قابل توجه کلیه سرمایه­‌گذاران بخش خصوصی»

کد اطلاعیه: ٧٢٥٦
تاریخ انتشار: ١٤ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١٣:١٣

به اطلاع مي­‌رساند دانشگاه شهركرد قصد دارد سلف­‌سرويس مكمل (غير دولتي) دانشگاه را  طبق شرايط زيربه بخش خصوصي واگذار نمايد:

1- واگذاري به روش BOT مي باشد

در روش BOT (ساخت، بهره‌برداري، واگذاري): در اين روش موسسه زمين خود را به صورت موقت (بر اساس مدت سال‌ توافقي) در ‌اختيار سرمايهگذار قرار مي ‌دهد و كل پروژه توسط سرمايه گذار احداث ميشود  و به مدت معيتي بر اساس توافق با دانشگاه سرمايه گذار از منافع آن بهرهمند خواهد شد و پس از اتمام دوره مشاركت،كليه اموال منقول و غير منقول پروژه به  دانشگاه  واگذار  خواهد شد.

2- برآورد هزينه اين طرح بر اساس نظريه كارشناسي بالغ­ بر 30ميليارد ريال پيش­بيني شده است.

3- اين رستوران به ­صورت غيردولتي مي­‌باشد و دانشگاه هيچ گونه تعهدي در قبال تهيه مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا نخواهد داشت.

در صورت داشتن هرگونه سوال به معاونت دانشجويي دانشگاه شهركرد مراجعه يا با شماره هاي 03832320368تماس   حاصل فرماييد.