شنبه ٢٨ مهر ١٣٩٧

کد اطلاعیه: ٧٢٧٠
تاریخ انتشار: ١٨ مهر ١٣٩٧ ساعت ١١:١

بسمه‌تعالی

اطلاعیه شماره 1: برگزاری کلاس‌های آمادگی آزمون بسندگی زبان انگلیسی مرکز زبان دانشگاه شهرکرد((SKELTدر نیمسال اول 98-1397

«ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی»

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد و سایر داوطلبان آزمون بسندگی در دانشگاه‌های دیگر می‌رساند، با توجه به برگزاری هشتمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد در روز پنج‌شنبه 1 آذرماه (زمان و شیوه ثبت‌نام آزمون متعاقبا در اطلاعیه شماره 2 اطلاع‌رسانی خواهد شد)، دوره جدید کلاس‌های آمادگی این آزمون از تاریخ 28 مهر لغایت 15 آبان‌ (ساعت 15:30-17:00 و 17:30-19:00) بمدت 24 جلسه (چهارشنبه نهم آبان ماه کلاس برگزار نخواهد شد) در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می‌گردد.

لذا از کلیه دانشجویانی که تمایل دارند در این دوره از کلاس‌های آمادگی آزمون شرکت کنند درخواست می‌گردد با تهیه، ارسال و تحویل مدارک زیر نسبت به ثبت نام خود در این دوره از کلاس‌ها اقدام نمایند.

تاریخ ثبت‌نام کلاس: 18-28 مهرماه

مدارک لازم: کارت دانشجویی، کپی کارت ملی، رسید فیش بانکی به مبلغ سه میلیون ششصد هزار ریال (معادل سیصد و شصت هزار تومان) به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه شهرکرد به شماره 7871915028

شیوه ی تحویل مدارک و تکمیل ثبت نام:

1. ابتدا، ارسال مدارک فوق بصورت اسکن و از طریق ایمیل یا پست الکترونیک به آدرس: sku.language@gmail.com (خانم محمدی) تا پایان وقت اداری آخرین روز مهلت ثبت نام (28 مهر) و تایید مدارک.

2. سپس، بهمراه داشتن و تحویل اصل فیش بانکی بصورت حضوری به خانم محمدی در اولین روز برگزاری کلاس‌ها (ساعت 15)

3. محل برگزاری کلاس در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کلاس دانشجویان دکتری (طبقه همکف، راهرو شماره 3)

توضیحات:

1. سقف تعداد افراد شرکت کننده در کلاس دوره آمادگی آزمون ۲۵ نفر است و مازاد بر این تعداد به دو گروه تقسیم می‌شوند.

به سوالات و پیشنهادات فراگیران از طریق ایمیل مرکز (sku.language@gmail.com) و یا شماره تماس: 09140212466 پاسخ داده می شود.

مركز زبان دانشگاه شهرکرد