چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

ثبت‌ نام نهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی مرکز زبان دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧٢٨٦
تاریخ انتشار: ٢٠ فروردین ١٣٩٨ ساعت ١١:٤٠

ثبت‌ نام نهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی مرکز زبان دانشگاه شهرکرد (SKELT)  بهار 1398

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌رساند آزمون بسندگی زبان انگلیسی مرکز زبان دانشگاه شهرکرد (SKELT) در روز پنج‌شنبه مورخ 12 اردیبهشت 1398، ساعت ۹ صبح در چهار بخش Structure, Vocabulary, Reading Comprehension, Listening  برگزار می‌گردد. لذا از دانشجویانی که تمایل دارند در این آزمون شرکت کنند درخواست می‌گردد از تاریخ 24 فروردین تا 7 اردیبهشت ماه جهت ثبت‌نام به روش زیر اقدام نمایند.

داوطلبان می‌توانند جهت ثبت‌نام در آزمون، مدارک خود (کارت ملی، عکس و فیش بانکی به مبلغ۱۱۰۰۰۰۰ریال، معادل یکصد و ده هزار تومان، به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه شهرکرد، به شمارة حساب ۷۸۷۱۹۱۵۰۲۸ بانک تجارت) را بصورت اسکن و از طریق رایانامه به آدرس:   sku.language@gmail.com   (خانم محمدی) تا پایان وقت اداری آخرین روز مهلت ثبت نام 7 اردیبهشت ماه ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی مدارک ارسال شده داوطلبان طی ۲۴ ساعت تاییدیه ثبت‌نام به رایانامه ایشان  ارسال خواهد شد.

توجه: برای این دسته از شرکت‌کنندگان لطفاً اصل فیش واریزی خود را در روز آزمون و قبل از شروع آزمون به خانم محمدی کارشناس مرکز تحویل دهید.

خاطر نشان می سازد داوطلبان گرامی می توانند با حضور در دفتر مرکز زبان واقع در دانشکده ادبیات، هزینه آزمون را از طریق دستگاه کارت خوان پرداخت نموده ( و سایر مدارک را از طریق ایمیل ارسال نمایند).

لازم به ذکر است که محل برگزاری آزمون، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن امتحانات خواهد بود.

همچنین، کارت ورود به جلسه، روز آزمون توزیع خواهد شد و نتایج این آزمون ظرف مدت سه روز با ذکر کد ملی از طریق وب‌سایت دانشگاه شهرکرد و سپس با صدور مدرک رسمی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

داوطلبان همچنین می‌توانند با ارسال سوالات و یا پیشنهادات خود  به رایانامه مرکز (sku.language@gmail.com) در مدت حداکثر ۲۴ ساعت پاسخ خود را دریافت نمایند.