اطلاعیه نظام وظیفه ویژه پذیرفته شدگان سال 1400

کد اطلاعیه: ٧٤١٥
تاریخ انتشار: ١٠ مهر ١٤٠٠ ساعت ١٠:٤٨

متقاضیانی كه كارت پايان خدمت يا كارت معافيت دارند، لازم است اسكن كارت خود را در مراحل فرايند ثبت نام بارگذاري نمايند.

متقاضیانی كه نیازمند صدور معافيت تحصيلي دانشجويي هستند، جهت آگاهی از روند درخواست معافيت تحصيلي اينترنتي به فايل راهنمای ضمیمه شده در اطلاعیه مراجعه نمايند.

جهت ثبت نام معافيت تحصيلي، دانشجو بايد به يكي از دفاتر پليس + 10  محل سكونت مراجعه نمايد  و كد پنج رقمي  سخا را دريافت نمايد. لازم به ذكر است در پرتال جامع سازماني كد ملي نام كاربري و كد سخا كلمه عبور مي باشد .

بعد از انجام درست اين مراحل، مشخصات دانشجو براي دانشگاه محل تحصيل ارسال مي شود و بعد از تاييد توسط دانشگاه و تاييد كاربر اداره نظام وظيفه، معافيت تحصيلي دانشجو به دانشگاه محل تحصيل وی ارسال مي گردد.

متقاضیان نیاز به مراجعه به دانشگاه جهت پیگیری وضعیت معافیت تحصیلی خود ندارند.

پیش از انجام فرایند نظام وظیفه لازم است ثبت نام اینترنتی خود را در دانشگاه شهرکرد کامل کرده باشید(به اطلاعیه شماره 2 مراجعه کنید)

جهت پاسخگویی به سوالات خود در خصوص نظام وظیفه با شماره تلفن 03832321645 تماس بگیرید

راهنمای-صدور-معافیت-تحصیلی  شماره 1

​راهنمای-صدور-معافیت-تحصیلی  شماره 2