معاونت آموزشی

اطلاعیه شماره 2 ثبت نام غیر حضوری افراد معرفی شده در قالب اشتباه انتخاب رشته به دانشگاه شهرکرد سال 1400

کد اطلاعیه: ٧٤١٧
تاریخ انتشار: ١٢ آبان ١٤٠٠ ساعت ١١:١٢

ثبت نام پذیرفته شدگان در دو مرحله ۱) ثبت نام غیر حضوری و ۲) تحویل اصل مدارک انجام می شود.

در حال حاضر مرحله اول ثبت نام غیر حضوری فعال است. روند ارجاع اصل مدارک در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود.

مهلت ثبت نام غیر حضوری از تاریخ 12/8/1400 تا 15/8/1400 می باشد مهلت داده شده به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

**** در صورتي كه متقاضی در دانشگاه قبلي خود ثبت نام داشته باشد. لازم است با  كارشناس آموزش آقاي کبیری تماس(۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ داخلي 2318)  گرفته، دانشگاه قبلي خود را اعلام نمايد تا مدارك آن ها از دانشگاه مربوطه درخواست شود.

روند ثبت نام غیر حضوری به شرح زیر است

۱-کليه پذيرفته شدگان آقا موظف هستند وضيعت نظام وظيفه خود را مشخص نمايند.  برای آگاهی بیشتر به اطلاعیه نظام وظیفه مندرج در وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.

۲-پیش از ورود به سامانه ثبت نام، لازم است شناسه کاربری و رمز عبور را از  آدرس http://sess.sku.ac.ir/sess/Script/spcLogin.aspx دریافت نمایید.

۳-ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانه آموزشی دانشگاه شهرکرد (sess)، به آدرس  http://sess.sku.ac.ir انجام شود

۴-در قسمت ورود به sess، شناسه کاربری و کلمه عبور دریافت شده را وارد نمایید.

۵-پس از ورود به sess ، ابتدا وارد صفحه اطلاعات پایه می شوید و اطلاعات خود را کامل نمایید.

۶-سپس مطابق فرآیندهای نشان داده شده، روند ثبت نام را تکمیل نماییدحتما فایل راهنمای ثبت نام را مطالعه نمایید (دریافت فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری)

۷-فرمهای موجود در فرآیند ثبت نام را کامل و اسکن مدارک لازم را بارگذاری نمایید. پس از اطمینان از صحت اطلاعات بارگذاری شده در هر فرم، حتما گزینه "ذخیره و ارسال" را انتخاب نماییدپس از ارسال، فرم از دسترس شما خارج می شود و امکان تغییر در آن را نخواهید داشت. بنابراین در تکمیل فرم دقت لازم را به عمل آورید.

در این مرحله ثبت نام غیر حضوری شما کامل شده است.

توجه: در صورتی که فرمی را کامل نکنید، به عنوان نقص مدرک شناخته می شود و روند پذیرش شما دچار مشکل خواهد شد.

پس از اتمام بازه ثبت نام، دروس نیمسال اول ۱۴۰۰ شما توسط دانشکده های مربوط در سیستم sess ثبت خواهد شد. اطلاعیه های لازم در خصوص روند برگزاری کلاسها در وب سایت دانشگاه درج خواهد شد.

اختصاص شماره دانشجویی و ثبت دروس در این مرحله به منزله پذیرش قطعی شما در دانشگاه نمی باشد. پذیرش قطعی پس از ارسال اصل مدارک و تایید صحت آنها خواهد بود. بدیهی است در صورت مغایرت مدارک، در هر زمان پذیرش شما لغو خواهد شد. روند ارجاع اصل مدارک در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود.

لطفا اطلاعیه های بعدی را در وب سایت دانشگاه شهرکرد دنبال نمایید.