جمعه ١٠ تیر ١٤٠١

معاونت آموزشی

ارزیابی تجربه های آموزش غیرحضوری شبکه ای در دورة همه گیری بیماری کووید 19-سال 1400

کد اطلاعیه: ٧٤٢٦
تاریخ انتشار: ٢٠ آذر ١٤٠٠ ساعت ٩:١٩

با توجه به همه گيري بيماري كوويد19 طي بيست ماه گذشته و ضرورت استمرار آموزش در كشور، تجربۀ جديدي در حوزه آموزش عالي كشور شكل گرفته است. استفاده از نتايج اين تجربه مي تواند باعث بهبود روش هاي آموزش در دانشگاه ها و ارتقاي برنامه ريزي در وزارت علوم شود. اين پرسش نامه با هدف گردآوري اطلاعاتي دربارۀ اين تجربه ها تنظيم شده است.

ضمن آرزوي تندرستي براي شما آينده سازان ميهن اسلامي مان، خواهشمنديم با پاسخ دقيق به پرسش هاي زير، خود را در ارزيابي علمي اين تجربۀ ملي شريك سازيد؛ چراكه نتايج اين پرسش نامه در ارائۀ تصويري دقيق از اين پديده بسيار اثرگذارخواهد بود. تجربۀ ما نشان مي دهد پاسخ به اين پرسش نامه حدود 20 دقيقه زمان نياز دارد، به همين دليل از اينكه وقت و تجربۀ خود را در اختيار نظام سياستگذاري علمي كشور قرار مي دهيد، صميمانه از شما سپاسگزاريم.

لطفاً پس از تكميل پرسش نامه، از «ثبت» فرم مطمئن شويد. چنانچه فرم به درستي تكميل و ثبت شده باشد، پس از ثبت، پيغامي مبني بر موفقيت آميز بودن آن دريافت خواهيد كرد.

لينك ثبت نام :              https://nezarat.msrt.ir/fa/page/2095