سه شنبه ٢٧ اردیبهشت ١٤٠١

دستورالعمل اسکان، تغذیه و رعایت پروتکلهای بهداشتی

کد اطلاعیه: ٧٤٣٨
تاریخ انتشار: ١٠ فروردین ١٤٠١ ساعت ١٦:٢٨
ضمن عرض تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، پیرو نظر مقام عالی وزارت عتف، ستاد ملی مبارزه با کرونا و تصمیم هیات رئیسه محترم دانشگاه شهرکرد در جلسه مورخ ۸ فروردین ماه ۱۴۰۰ مبنی بر حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاه پس از تعطیلات نوروزی، موارد زیر جهت بهره برداری دانشجویان گرامی به اطلاع رسانده می‌شود:
الف-ضرورت دارد دانشجویان متقاضی اسکان در سراهای دانشجویی، درخواست اسکان خود را حداکثر تا هجدهم فروردین ماه جاری از طریق سامانه سس (مطابق با راهنمای منتشر شده) به مدیران سراهای دانشجویی ارسال نمایند. در حال حاضر شرایط اسکان دانشجویان متاهل وجود ندارد.

توجه: دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشکده هنر فارسان جهت ثبت درخواست و تامین خوابگاه به دانشکده مراجعه نمایند و نیاز به ارسال پیام در سس ندارند.
ب- جهت تامین سلامت ساکنین سراهای دانشجویی، دانشجویان متقاضی خوابگاه نباید مبتلا به بیماری کووید ۱۹ و دیگر بیماریهای تنفسی باشند؛ فلذا ورود و اسکان بیماران تنفسی ممنوع بوده و چکاپ بالینی متقاضیان و ساکنین در بدو ورود به خوابگاه ها (در محل درمانگاه دانشگاه) و نیز به صورت دوره ای (در محل خوابگاه ها) انجام می‌گیرد و دانشجویان موظف به همکاری در این خصوص با اداره خوابگاه ها می باشند.

ج- به دلیل حساسیت بهداشت محیط و سلامت در محیط خوابگاهی و نیز مقررات اعلام شده، دریافت سه دوز واکسن کرونا پیش از ورود به سراهای دانشجویی ضرورت داشته و ارائه برگه دیجیتال واکسیناسیون از سوی دانشجوی متقاضی اسکان در خوابگاه الزامی است. ازین روز توصیه می‌شود دانشجویان گرامی در اسرع وقت نسبت به تکمیل دوره های واکسیناسیون خود اقدام نمایند.

دبه همراه داشتن لوازم شخصی و نیز تشک و پتو به عهده دانشجو متقاضی اسکان بوده و دانشگاه تعهدی در این خصوص ندارد.
-رعایت پروتکل های بهداشتی فردی و محیطی به ویژه ماسک زدن در محیطهای عمومی و مشترک خوابگاهی توسط ساکنین سراهای دانشجویی الزامی است.

هبازه زمانی اسکان دانشجویان واجد شرایط اسکان (مطابق با مقررات خوابگاهی دانشگاه شهرکرد)، تنها بر اساس برنامه اعلام شده از سوی دانشگاه و نظر معاونت محترم آموزشی دانشگاه خواهد بود.

و​ارائه خدمات رفاهی به ویژه وعده های غذایی صرفا با رزرو غذا (بر اساس راهنمای تغذیه دانشجویی) و نیز ارائه کارت دانشجویی است؛ لذا دانشجویانی که فاقد کارت دانشجویی هستند می بایست در اسرع وقت نسبت به تهیه و دریافت آن اقدام نمایند.
ی- بدیهی است هرگونه تغییر در حضور و اجرای برنامه های آموزشی و دانشجویی در دانشگاه بر اساس مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا بوده و مراتب اطلاع رسانی خواهد شد.

«حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد»