اطلاعیه شماره ۱ ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته 1401

کد اطلاعیه: ٧٤٥٦
تاریخ انتشار: ٠٩ شهریور ١٤٠١ ساعت ٨:٣١

ضمن عرض تبريك به پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته 1401 دانشگاه شهركرد،  به اطلاع مي رساند برنامه زمان بندي و مراحل ثبت نام، متعاقباً در قالب اطلاعیه شماره 2  اعلام خواهد شد. توصیه می شود  پذيرفته شدگان محترم، از هم اکنون نسبت به تهيه و اسكن مدارك ثبت نام به شرح زير اقدام نمايند.

1-اسكن تصوير شناسنامه از تمام صفحات آن

2- اسكن تصوير پشت و روي كارت ملي

3- اسكن تصویر مدرك كارشناسي

در صورتی که پذيرفته شدگان سال آخر کارشناسی قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي­باشند لازم است گواهي تاييد شده توسط دانشگاه محل فارغ التحصیلی با محتواي فرم معدل مندرج در اطلاعيه سازمان سنجش را اسكن نمايند.

در صورتی که پذیرفته شدگان دارای مدرک کاردانی می باشند، اسکن مدرک کاردانی نیز لازم می باشد.

4- اسکن تصویر کارت پایان خدمت یا کارت معافیت (برای برادران)

دانشجوياني كه از معافيت تحصيلي دانشجويي استفاده مي كنند لازم است قبل از ثبت نام با پرينت كارنامه قبولي به يكي از دفاتر پليس 10+ نزديك محل سكونت خود مراجعه و جهت اخذ معافيت تحصيلي ثبت نام نمايند و رسيد اوليه ثبت نام معافيت تحصيلي اخذ شده از دفاتر پليس 10+ كه درآن جمله (تاييد اوليه شرايط مشمول) قيد شده باشد را اسكن نمايند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407