اطلاعیه شماره 3 ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته 1401

کد اطلاعیه: ٧٤٦٠
تاریخ انتشار: ٢٢ شهریور ١٤٠١ ساعت ١٦:١١
ثبت نام حضوري (مرحله دوم ثبت نام):
ثبت نام حضوري از روز دو شنبه مورخ 1401/06/28 از ساعت 8/30  در مكان سالن امتحانات دانشكده كشاورزي دانشگاه شهرکرد آغاز می‌گردد و تا پایان روز چهارشنبه مورخ 1401/06/30 ادامه خواهد داشت.

رشته

تاريخ

رشته هاي فني و مهندسي

دوشنبه 1401/06/28

رشته هاي علوم پايه و ادبيات و علوم انساني و علوم رياضي

سه شنبه 1401/06/29​

رشته كشاورزي ، منابع طبيعي و دامپزشكي

چهارشنبه 1401/06/30

برای ثبت نام حضوري ارائه اصل كليه مدارک مورد نیاز به شرح ذيل لازم مي باشد:​
1- اصل شناسنامه
2-اصل كارت ملي
3-اصل مدرك كارشناسي، فارغ التحصيل حداكثر (فارغ التحصيل حداكثر تا 13/06/1401) (داوطلباني كه داراي مدرك كارداني مي باشند، اصل مدرك كارداني نيز نياز مي باشد)(داوطلباني كه داراي مدرك كارداني مي باشند، اصل مدرك كارداني نيز نياز مي باشد)
پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي­باشند لازم است گواهي تاييد شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم معدل مندرج در اطلاعيه سازمان سنجش را به جاي مدرك كارشناسي ارائه نمايند.
4- پذيرفته شدگاني كه با استفاده از امتياز رتبه اولي پذيرفته شده اند، لازم است فرم مربوطه ارائه نمايند.
5- اصل موافقت كتبي و بدون قيد و شرط براي فارغ التحصيلان رشته هاي دبيري از اداره آموزش و پرورش محل تعهد و خدمت و همچنين براي ساير كارمندان دولت
6- اصل و كپي مدرك نظام وظيفه (براي برادران)
⦁ اسكن كارت پايان خدمت يا كارت معافيت
⦁ دانشجوياني كه از معافيت تحصيلي دانشجويي استفاده مي كنند لازم است رسيد اوليه ثبت نام معافيت تحصيلي اخذ شده از دفاتر پليس 10+ كه در آن جمله (تاييد اوليه شرايط مشمول) قيد شده باشد را ارائه نمايند.
⦁ جهت پاسخگويي به سوالات خود در خصوص نظام وظيفه با شماره تلفن ۰۳۸۳۲۳۲۱۶۴۵ تماس حاصل نمایید.
7- سه قطعه عكس 4*3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري
8-زمان و روند ثبت نام پذيرفته شدگان بدون آزمون مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته1401 متعاقباً اعلام خواهد شد.
9- در صورت نياز به اصل مدارك كاردارني و كاشناسي، تا پیش از ثبت نام حضوري نسبت به تهیه كپي برابر با اصل مدارك خود اقدام نمائيد و اصل مدارك را در روز ثبت نام تحويل داده و كپي مدارك را نزد خود نگه داريد.

تذکرات مهم:
-  در روز ثبت نام داشتن ماسک الزامی است. از ورود افرادی که بدون ماسک مراجعه نمایند، خودداری می شود.
به دلیل پرهیز از ازدحام در محل ثبت نام، از آوردن همراه خودداری نمائید.
- پيگيري وصول تاييديه تحصيلي مدرك مقاطع قبلي تا قبل از شروع نيمسال دوم سال تحصيلي 1401 برعهده دانشجواست. درصورت عدم وصول تاييديه تحصيلي، مجاز به انتخاب واحد نيمسال دوم نخواهید بود.
- فارغ التحصیلی دانشجویان سال آخر تا تاریخ 1401/6/31 الزامی می باشد. در غیر این صورت قبولی این داوطلبان کان لم یکن تلقی می شود.​
-  دانشجویان دوره روزانه در حال تحصیل در دوره روزانه در مقطع کارشناسی ارشد در صورت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 و در صورت داشتن سایر شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه شماره 1 راهنمای شرکت در آزمون، (و نداشتن مشكل نظام وظيفه براي برادران) می بایست تا پایان مهلت مقرر ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401، (تاریخ 1400/11/30) از تحصیل انصراف قطعی حاصل می نمودند. بدیهی است در صورت عدم انصراف قطعی از تحصیل دانشجویان پذیرفته شده در زمان مقرر و قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 ، قبولی آنان در آزمون لغو و هیچ گونه اقدامی نسبت به ثبت نام آنان امکان پذیر نمی باشد. این داوطلبان مي بايست در زمان ثبت نام حضور فرم انصراف قطعي خودرا از دانشگاه قبلي ارائه نمايند.
-  دانشجويان در حال تحصيل دوره هاي غير روزانه (شهريه پرداز) از قبيل شبانه، مجازي و پرديس خودگردان دانشگاه ها، دانشگاه پيام نور، دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه و مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غير دولتي در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته (مشروط به نداشتن مشكل نظام وظيفه براي برداران) مي بايست در زمان ثبت نام حضور فرم انصراف قطعي خود را از دانشگاه قبلي ارائه نمايند.
در صورت وجود سوال و ابهام در فرآيند ثبت نام مي­توانيد با كارشناسان مربوطه:03832324629-03832321623 و (8- 032324401  داخلي 2294) تماس حاصل نماييد.
شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407