دوشنبه ٢٣ فروردين ١٤٠٠


گروه بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی در سال 1375 فعالیت خود را در زمینه‌های گوناگون آموزشی و پژوهشی آغاز نمود و هم اکنون با در اختیار داشتن یک آزمایشگاه مجهز در زمینه‌های مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت می‌نماید. . در این‌ گروه‌ 6  عضو هیأت‌ علمی‌ در زمینه‌های مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت می‌نماید.  آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی (کنترل شیمیایی و میکروبی)، میکروب شناسی ماهی و آنالیز مواد غذایی و شیر در  سال 1377  راه اندازی شد و دارای تجهیزات زیر می باشد

 




کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است