دوشنبه ٢٣ فروردين ١٤٠٠


گروه بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی در سال 1375 فعالیت خود را در زمینه‌های گوناگون آموزشی و پژوهشی آغاز نمود و هم اکنون با در اختیار داشتن یک آزمایشگاه مجهز در زمینه‌های مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت می‌نماید. . در این‌ گروه‌ 6  عضو هیأت‌ علمی‌ در زمینه‌های مختلف کنترل شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، میکروب شناسی آبزیان و آنالیز مواد غذایی فعالیت می‌نماید.  آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی (کنترل شیمیایی و میکروبی)، میکروب شناسی ماهی و آنالیز مواد غذایی و شیر در  سال 1377  راه اندازی شد و دارای تجهیزات زیر می باشد

 

  • دستگاه پلاسمای زوج شده القایی – طیف سنج نشر نوری (SPECTRO GENESIS ICP-OES)
  • پتانسیو متر (Potentiometer ION3)،
  • دستگاه HPLC
  • دستگاه اسانس گیر مبتنی بر روش Hydro-distillation با بهره گیری از سیستم Clevenger
  • ترموسایکلر و ست الکتروفورز برای انجام واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR)
  •  Milk Analyzer Lactostar
  • Stomacher
  •  Freeze dryer
  • - Kjeldahl اتوماتیک
  • - Soxhlet اتوماتیک
  •  Refractometer ABE
  •  Polarimeter
  •  Moisture analyzer
  • میکروسکوپ نوری، سانتریفوژ ژربر و...
  • دستگاه لومینوسنس
  • سایت نگهداری ماهی

نام گروه

نام گرایش

بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی

 

دکترای حرفه ای دامپزشکی

دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی

کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

کارشناسی ارشد بهداشت آبزیان (یک دوره آموزشی)

دکتری تخصصی باکتری شناسی ( با همکاری گروه پاتوبیولوژی)

 
 




کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است