دوشنبه ٢٣ فروردين ١٤٠٠


توانمندی های علمی و پژوهشی دانشکده دامپزشکی

 

 

گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

تخصص‌های موجود

  1. بهداشت مواد غذایی
  2. بهداشت و بیماریهای آبزیان.

توانایی ساخت دستگاه یا تولید ماده

  1. ساخت و تولید نگهدارنده های مواد غذایی مختلف.
  2. بهینه سازی خطوط تولید صنایع غذایی با منشاء دامی.
  3. تولید پروبیوتیکهای مختلف.

خدمات مشاوره‌ای و مطالعاتی قابل ارائه

  1. خدمات مشاوره ای به کارخانجات تولید مواد غذایی با منشاء دامی
  2. خدمات مشاوره ای به واحدهای پرورش آبزیان در زمینه های مختلف

پیاده سازی الگوها و ارائه راهکار

همکاری با متولیان بهداشت مواد غذایی مثل سازمان استاندارد در حوزه های علوم غذایی

 

 





کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است