چهارشنبه ٧ تیر ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

برگزاری دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٢١
تاریخ انتشار: ٢٠ تیر ١٣٩٦ ساعت ٨:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران به همت دانشگاه شهرکرد و انجمن هیدرولوژی ایران ،۲۰ و ۲۱ تیرماه ۱۳۹۶۶ در دانشگاه  شهرکرد برگزار می شود.

این کنفرانس در محورهای هیدرولوژی و مدیریت منابع آب، هیدرولوژی و انتقال آب بین حوضه ای، هواشناسی، تغییر اقلیم و هیدرولوژی، هیدرولوژی سیلاب و خشکسالی، مدلسازی در هیدرولوژی، هیدرولوژی شهری و ترابری، هیدرولوژی و محیط زیست، هیدرولوژی در کشاورزی، هیدروژئولوژی، هیدرولوژی برف، هیدرولوژی و اقتصاد آب، هیدرولوژی و آبخیزداری برگزار می شود.

گفتنی است، کلیه مقالات پذیرفته شده در سایت  ISCنمایه می شوند و مقالات برتر در مجله هیدرولوژی ایران به چاپ خواهند رسید. آخرین مهلت ارسال  اصل مقالات ۲۰ خرداد، تاریخ اعلام نتایج داوری ۵ تیرماه و آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس ۱۰ تیرماه ۱۳۹۶ می باشد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی همایش به آدرس conf.isc.gov.ir/ihydrology مراجعه نمایند.