روابط عمومی دانشگاه شهرکرد

انتصاب رییس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٥٩
تاریخ انتشار: ١١ مهر ١٤٠١ ساعت ٠:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز دوشنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۱، دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد طی حکمی محمدحسن شریفی را به عنوان" رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر " منصوب کرد.

دراین حکم دکتر پیرعلی خطاب به محمد حسن شریفی آورده است:

احتراما؛ نظر به مراتب تعهد، شایستگی، تجارب ارزشمند و دغدغه مندی جنابعالی نسبت به یادگاران دوران حماسه و ایثار، به موجب این ابلاغ بعنوان «رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر» دانشگاه  منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و بهره مندی از تجربیات اساتید و نخبگان دانشگاه، در انجام فعالیت های مرتبط با تبلیغ، ترویج و گفتمان سازی فرهنگ ایثار و شهادت، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و معنوی دانشجویان شاهد و ایثارگر در تعالی فرهنگی دانشگاه و جامعه و ارائه خدمات شایسته به این عزیزان، با برنامه ریزی دقیق و تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سیاستهای دولت محترم  در ظل توجهات و عنایت خاصه حضرت بقیه الله الاعظم  (عج) دستاوردهای ماندگاری حاصل فرمائید.

توفیقات روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷