انتصاب معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٦١
تاریخ انتشار: ٢٠ مهر ١٤٠١ ساعت ٠:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز  چهار شنبه۲۰ مهر ۱۴۰۱ ، دکتر یاسر پیرعلی  رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر مریم کریمی عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه را به عنوان " معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی  " دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

در این حکم دکتر یاسر پیرعلی خطاب به دکتر مریم کریمی آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب  ارزشمند سرکار عالی  با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به  عنوان «معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از درگاه ایزد منان و با استفاده از تجارب خود، همکاری و همفکری همکاران محترم و به کارگیری تمام ظرفیت ها و توانمندی های اعضای هیئت علمی و محققان، در راستای  برنامه راهبردی حوزه پژوهشی و فناوری در ارتقاء کمی و کیفی فعالیتهای پژوهشی آن دانشکده  موفق باشید. اجرای  ضوابط و مقررات پژوهشی حاصل از سیاستگذاری و برنامه ریزی معاونت پژوهشی دانشگاه، اخلاقمداری در پژوهش، هدایت تحقیقات علمی به سمت پژوهش های کاربردی، هماهنگی درون بخشی و برون بخشی،  ارتباط مستمر با مدیران محترم گروه‌های آموزشی و استادان محترم دانشکده و همکاری و ارتباط با کارشناسان و مسؤلین محترم حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه از اهم برنامه‌های مورد انتظار اینجانب می‌باشد  .رجاء واثق دارم  در سال  مزین به تولید، دانش بنیان و اشتغال  با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبردهای دولت مردمی  نقشی مؤثر ایفا کنید. توفیق روزافزون سرکار عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتنی است، دکتر یاسر پیرعلی طی نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه  دکتر مسعود سبزواری در زمان تصدی « معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی  »  تقدیر و تشکر کرد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷