انتصاب مسئول سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٦٥
تاریخ انتشار: ١٠ آبان ١٤٠١ ساعت ٨:٤٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز  سه شنبه۱۰ آبان ۱۴۰۱ ، دکتر یاسر پیرعلی  رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر عبدالکریم زمانی مقدم  عضوهیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه را به عنوان " مسئول سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه شهرکرد " منصوب کرد.

در این حکم دکتر یاسر پیرعلی خطاب به دکتر عبدالکریم زمانی مقدم آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص وتجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مسئول سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری» دانشگاه شهرکرد منصوب می‌شوید.

نظر به اهمیت شناسایی و احصاء ظرفیت های سرمایه گذاری و بهبود بهره وری اقتصادی در دانشگاه و همچنین جذب سرمایه گذاران و خیرین و لزوم تسریع و ساماندهی روندهای اجرایی و پروژه های سرمایه گذاری سودآور، انتظار می رود با تلاش دغدغه مندانه جنابعالی و بهره‌گیری از نظرات ارزشمند همکاران دانشگاهی و اتخاذ روشهای تحول گرایانه و اعمال سیاست های اثربخش  و تنوع بخشی  به منابع  مالی و در نتیجه آن توسعه اقتصادی دانشگاه، خصوصاجهت گیری به سمت افزایش سهم درآمدها از پژوهش و فناوری و امور دانش بنیان، به نحو موثری تحقق یابد.

توفیق روزافزون جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مد ظله عالی) از درگاه ایزد منان مسألت دارم.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷