انتصاب معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٧٠
تاریخ انتشار: ٠٥ آذر ١٤٠١ ساعت ١٤:٥٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز شنبه ۵ آذر ماه ۱۴۰۱ ، دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر سید یاسر درخشنده  عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه را به عنوان " معاون آموزشی  دانشکده فنی و مهندسی" دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

در این حکم دکتر یاسر پیرعلی خطاب به دکتر سید یاسر درخشنده آورده است:

احتراماً، با عنایت به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی و  نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب  ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان «معاون آموزشی  دانشکده فنی و مهندسی» منصوب می‌شوید.

انتظار می رود با استعانت از درگاه ایزد منان،  با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی  دانشکده بکوشید و با توجه به جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِ  دستورالعمل های ابلاغی،  همّت خویش را در تحقق رسالت دانشکده در قانون‌مداری، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید.

اجرای ضوابط و مقررات آموزشی، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در جهت ترویج فرهنگ کارِ گروهی و مساله‌ محوری و استقرار امر مهم شاگردپروری به عنوان کار ویژه تربیتی اعضای محترم هیأت علمی و مشورت و ارتباط مستمر با مدیران محترم گروه های آموزشی و استادان و کارشناسان  حوزه آموزشی دانشکده در راستای تحقق آموزش هدفمند از اهم برنامه های مورد انتظار اینجانب بوده و ضامن موفقیت جنابعالی می باشد.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با روحیه انقلابی، پاکدستی  و فسادستیزی و اهتمام به عهد نامه مدیران دولت مردمی، در جهت نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) موفق و موید باشید.

گفتنی است، دکتر یاسر پیرعلی طی نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکتر حامد جاودانیان در زمان تصدی  «معاونت آموزشی دانشکده فنی ومهندسی »  تقدیر و تشکر کرد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷