انتصاب رییس اداره کارگزینی دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٧٣
تاریخ انتشار: ١٣ دی ١٤٠١ ساعت ١٣:٥٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز  سه شنبه ۱۳دی۱۴۰۱ ، دکتر یاسر پیرعلی  رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی مهندس مهدی کریمیان را به عنوان "رییس  اداره کارگزینی " دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.

در این حکم دکتر یاسر پیرعلی خطاب به مهندس مهدی کریمیان آورده است:

با عنایت به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان «رئیس اداره کارگزینی دانشگاه» منصوب می شوید.

انتظار می رود علاوه بر نظارت بر اجرای قوانین،آیین نامه ها و دستور العمل‌ها و بخشنامه‌های استخدامی و نظارت بر کلیه امور کارگزینی، اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشرفت و بهبود امور جاری به نحو موثری تحقق یابد. امید است با اتکال به خداوند متعال در بهره برداری از همه ی ظرفیت ها و لحاظ نمودن سیاست ها و برنامه های مصوب در جهت ارائه خدمات  اداری مطلوب به اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه موفق و مؤید باشید.

توفیق روزافزون حضرتعالی را در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری(حفظه الله) در پرتو عنایات خاصه حضرت بقیة الله (عج) از درگاه خداوند متعال مسألت می کنم.

گفتنی است، دکتر یاسر پیرعلی طی نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه  محمود کیانی در زمان تصدی « رییس اداره کارگزینی دانشگاه  »  تقدیر و تشکر کرد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷