امکانات آموزشی دانشکده ، شامل 12 آزمایشگاه ( فارماکولوژی، فیزیولوژی، بیوشیمی، میکروبیولـوژی، ایمنی شناسی، ویروس شناسی، قارچ شناسی، انگل شناسی، هیستوپاتولوژی، بهداشت مواد غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی و آبزیان)، 3 سالن تخصصی ( آناتومی، کالبدگشایی و حیوانات آزمایشگاهی ) و یک بیمارستان تخصصی دامپزشکی ( خدماتی، آموزشی، تحقیقاتی ) می باشد.
انجام تحقیقات آزمایشگاهی، میدانی در گروه های مختلف
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
|
- کنترل میکروبی مواد غذایی شامل: میکروارگانیسمهای مولد فساد و مولد بیماری موجود در مواد غذایی با استفاده از روشهای اختصاصی و بهره گیری از تکنیکهای مدرن مولکولار بیولوژی (PCR) .
- کنترل شیمیایی مواد غذایی شامل: آنالیز شیمیایی مواد غذایی، اندازه گیری باقیمانده فلزات سنگین و آنتی بیوتیکها در مواد غذایی، اندازه گیری سموم قارچی در مواد غذایی بااستفاده از روش HPLC.
- کنترل فیزیکو شیمیایی و میکروبی آب.
- تشخیص بیماریهای آبزیان (ماهی و میگو)
- کنترل کیفی جیرههای مصرفی در پرورش دام و ماهی.
|
گروه پاتوبیولوژی
|
- شناسایی عوامل ویروسی، باکتریایی، انگلی، سقط جنین در سری دامها.
- شناسایی عوامل مختلف مولد اورام پستان در گله های شیری.
- تشخیص مقاومت های آنتی بیوتیکی عوامل عفونی.
|
گروه علوم پایه
|
- بررسی آزمایشگاهی اثرات داروهای مختلف بر روی انواع ارگان های زنده.
- شرکت در برنامه های کنترلی و نظارتی مراجع بین المللی(ممیزی و انجام آزمون های مقایسه ای در جهت نظارت فنی و ارزیابی فعالیت آزمایشگاه)
|
گروه علوم درمانگاهی |
- بررسی پروفایل متابولیک دامداری های صنعتی استان و منطقه.
- ارزیابی میزان آلودگی دامداری های منطقه به بیماریهای مولد زیان های اقتصادی مثل B.V.D وI.B.R لکوز، MD ، ورم پستان، لنگش ..........
|
|