|
ترم 1
|
تعداد واحد درسی
|
تعداد ساعات درسی
|
نوع واحد
|
جمع
|
نظری
|
عملی
|
جمع
|
نظری
|
عملی
|
1
|
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
2
|
2
|
–
|
34
|
34
|
–
|
اجباری
|
2
|
اصول سم شناسی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
جبرانی
|
3
|
عفونتها و مسمومیتهای مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اجباری
|
4-
|
بهداشت محیط در صنایع غذایی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اختصاصی اختیاری
|
|
ترم 2
|
|
|
|
|
|
|
1
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
68
|
34
|
34
|
اجباری
|
2
|
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
68
|
34
|
34
|
اجباری
|
3
|
بهداشت وکنترل شیر و فرآورده ها
|
2
|
1
|
1
|
51
|
17
|
34
|
اجباری
|
4
|
آلودگی محیطی مواد غذایی
|
2
|
1
|
1
|
51
|
17
|
34
|
اجباری
|
|
ترم 3
|
|
|
|
|
|
|
1
|
استانداردها و قوانین مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اختصاصی اختیاری
|
2
|
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اجباری
|
3
|
بهداشت و صنایع غذایی دریایی
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اجباری
|
4
|
اپیدمیولوژی و روش های ارزیابی خطر
|
2
|
2
|
-
|
34
|
34
|
-
|
اختصاصی اختیاری
|
5
|
پروژه
|
1
|
-
|
1
|
34
|
-
|
34
|
اجباری
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ترم 4
|
|
|
|
|
|
|
1
|
سمینار
|
1
|
-
|
1
|
34
|
-
|
34
|
اجباری
|
2
|
پایان نامه
|
6
|
-
|
|
-
|
-
|
|
پایان نامه
|