یکشنبه ١٠ اسفند ١٣٩٩

معاون پژوهشی

حوزه علوم کشاورزی دانشگاه شهرکرد در میان دانشگاه های برتر جهان قرار گرفت (8-1399).

تاریخ انتشار: ٠٧ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٩:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد و به نقل از پایگاه استنادی  علوم جهان اسلام، نتایج رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان 2019_ISC منتشر شد و بر این اساس دانشگاه شهرکرد در حوزه علوم کشاورزی(کشاورزی، جنگلداری و شیلات، علوم دام و لبنیات، علوم دامپزشکی و سایر علوم کشاورزی) در بازه رتبه 600-501 دانشگاه های برتر جهان قرار گرفت.
دکتر دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام  گفت: در رتبه بندی جهانی ISC بر اساس موضوع، کلیه حوزه‌های موضوعی در ۶ رده اصلی و ۴۲ زیر رده قرار می‌گیرند. ۶ رده اصلی در این طرح عبارت از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی – بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی می‌باشد.
وی افزود: در رتبه بندی موضوعی ISC ، دانشگاه‌های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه ، دانشگاه‌هایی می‌باشند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو ۷۰۰ دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل ۱۵۰ مدرک در آن حوزه موضوعی منتشر کرده و در پایگاه incite ثبت شده باشند.
دکتر دهقانی ادامه داد: رتبه بندی موضوعی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، بر اساس چهار معیار کلی آموزش، پژوهش، فعالیت بین المللی و نوآوری انجام می‌گیرد که معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد، بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.
در رتبه بندی موضوعی2019-ISC  از ایران ۳۵ دانشگاه حضور دارند که در حوزه‌های مختلف موضوعی حائز رتبه شده‌اند.
اولین نسخه این رتبه‌بندی، با نام ISC World University Rankings by Subject برای بیش از ۲۰۰۰ دانشگاه جهان در سال ۲۰۱۹ منتشر و در وبگاه این پایگاه به آدرس https://wur.isc.gov.ir موجود است.