تبریک سال تحصیلی جدید رئیس دانشکده هنرو علوم انسانی فارسان به دانشجویان

کد اطلاعیه: ١٥٨

تاریخ انتشار: ١١ مهر ١٤٠٠ ساعت ١٢:٢٠

فرارسیدن سال تحصیلی جدید را به دانشجویان عزیز،اعضای هیئت علمی و کارکنان محترم دانشکده هنر و علوم انسانی تبریک عرض می نمایم و آرزومی کنم سال تحصیلی جدید،توام با تجربیات ارزنده و کسب دانش و مهارت  به روز و موثر ، برای همه دانشگاهیان باشد.متاسفانه در شرایط  فعلی  به دلیل شیوع ویروس کرونا از  حضور پرشور دانشجویان عزیز محروم هستیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک دانشگاه ها به شرایط عادی برگشته وپذیرای آموزندگان دانش و پرورندگان بینش باشیم.

امیدوار است اعضای هیات علمی و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ،پژوهشی ،فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

عزت و افتخار و سر بلندی ملت و کشور عزیزمان را به همراه سلامتی و توفیق همه شما عزیزان از درگاه خداوند منان خواستارم.

مجید طهرانی – رئیس دانشکده هنرو علوم انسانی فارسان