یکشنبه ١٠ اسفند ١٣٩٩

اطلاعیه کار با سامانه آزمون آنلاین

کد اطلاعیه: ٩٨

تاریخ انتشار: ٠٩ تیر ١٣٩٩ ساعت ٢٣:٣٦

به اطلاع دانشجویان گرامی  مقاطع تحصیلی کارشناسیریالکارشناسی ارشد،دکتری حرفه ای  و تخصصی دانشگاه می رساند:

ورود به سامانه آزمن از طریق سامانهsessخواهد بود و در روز امتحان لینک ورود در صفحه شما فعال خواهد شد.

در صورتیکه به هر دلیل ارتباط اینترنتی شما قطع شود و پس  از ارتباط مجدد،اگر آزمون مهلت داشته باشد می توانید وارد شده و به سوالات پاسخ دهید.

ورود به آزمون وپاسخهای داوطلب همگی در سیستم ثبت خواهد شد.

مدت زمان باقیمانده آزمون در بالای صفحه آزمونبه شما نمایش داده می شودتا بتوانید وقت خود را مدیریت نمایید.

زمان آزمون برای کل سوالات است و امکان مرور ،بازگشتو تغییر جواب سوالات قبلی برای دانشجو در همه آزمون ها وجود دارد.

امکان برگزاری آزمون های تکمیلی (کوئیز،میان ترم)به جز امتحان نهایی با صلاحدید استاد درس وجود دارد.

فایل راهنما برای آموزش کار با سامانه در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

در زمان آزمون کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات از طریق مختلف پاسخگوی مشکلات احتمالی دانشجویان خواهند بود