معاون آموزشی

پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

تاریخ انتشار: ٣٠ اسفند ١٣٩٩ ساعت ٧:٢

بسم الله الرحمن الرحیم

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

در آستانه فرارسیدن عید نوروز باستانی و طمطراق پیک بهاران و آغاز سال نو،پیشاپیش تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم محضر تمامی اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان عزیز این دانشگاه مینمایم. ان شاالله همه ما درسال جدید درسایه توجه حضرت ولی عصر و توصیه های مقام معظم رهبری بیش از پیش تلاش نموده تا مرزهای پیشرفت علمی رادر این مرزوبوم درنوردیده و ازپرچمداران توسعه علم در جهان باشیم.

نوروز، صحیفه‌ای ملوّن از سرزندگی و طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران است که از نیاکان پاک ضمیرمان به یادگار مانده و همه را به نو شدن و نو اندیشیدن و تفکر در قدرت لایزال پروردگار از برای تجدید حیات دعوت می‌کند و به عنوان کهن‌ترین سلسله پیوند آیین و سنن گذشته با حال است.

اینجانب آغاز سال1400را که با اعیاد شعبانیه متقارن شده است، برای همه مردم شایسته و قدرشناس ایران بویژه دانشجویان، دانشگاهیان و همکاران گرامی و خانواده های محترمشان تبریک گفته و از درگاه خداوند بهترین‌ها را برایشان آرزو می‌کنم.

امیدوارم در سال جدید، جشن عید نوروز را با جشن شکست کرونا پیوند بزنیم و شاهد بازگشت سلامتی و آرامش به کشور عزیزمان باشیم.