معاون آموزشی

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر

تاریخ انتشار: ٠٣ خرداد ١٤٠٠ ساعت ١٢:٥٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد روز یکشنبه 2 خرداد 1400، در پیامی فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر را تبریک گفت متن این پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

روز آزادی خرمشهر را به عنوان یک یادبود و افتخار ملی و میهنی باید گرامی داش..(مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی))

سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، روز باور به اراده و ایمان است. باور به وعده راستین الهی در پیروزی قطعی جبهه حق در برابر جبهه باطل و ایمان به نیروی جوان و نوجوان مؤمن و باانگیزه که تنها با تکیه بر خداوند و پیروی از پیر و مقتدایشان حضرت امام راحل (رضوان‌الله تعالی علیه) دژ به ظاهر نفوذ ناپذیر جبهه متحد استکبار و دشمنان اسلام را که به‌صورت آشکارا و نهان در پشت رژیم بعثی تا بن دندان مسلح شده صدام قرار داشتند، درهم شکستند، آزادسازی خرمشهر تجلی قدرت لایزال الهی بود که در طرح عملیاتی غرورآفرین کربلا 3 و به دست توانای مردم خداجو و مؤمن، با اقتدا به مولای متقیان (ع) و با رمز «علی ابن ابیطالب (ع)» به نام مقدس «بیت‌المقدس» ظهور کرد.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد، ضمن گرامیداشت یوم‌الله سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی را به عموم مردم، خصوصاً خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان عزیز تبریک می‌گوید و از درگاه پروردگار قادر متعال برای ملت بزرگ ایران اقتدار و سربلندی روزافزون و برای شهدای والامقام آزادسازی خرمشهر، رحمت بی‌کران و علو درجات و همچنین برای مدافعان و جهادگران عرصه سلامت سلامتی و پیروزی مسألت می‌نماید.