جمعه ٢٨ دی ١٣٩٧

دهمين دفاع پايان‌نامه دكتري در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه شهركرد

تاریخ انتشار: ١٦ دی ١٣٩٦ ساعت ١٦:٤

چهارشنبه 96/10/13 خانم مهديه حامدي دانشجوي دكتراي رشته مكانيك گرايش طراحي كاربردي از رساله دكتري خود با عنوان: "بررسي اثرات شكل و توزيع نانولوله برشكست نانو كامپوزيتها و ارائه يك مدل موثر جهت تعيين اثرات فصل مشترك بين نانو لوله و زمينه" دفاع كرد. از ويژگي‌هاي اين رساله ساخت و تست تمام مراحل آزمايشگاهي نمونه‌هاي نانو كامپوزيتي در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه شهركرد بود.در ضمن خروجي اين رساله دو مقاله‌ي ISI چاپ شده و پذيرش‌شده با چارك­‌هاي Q2 و Q3 بود و دو مقاله­‌ي ISI ديگر نيز از اين رساله استخراج و ارسال شده كه تحت داوري مي­‌باشد.لازم به ذكر است: دانشكده فني و مهندسي دانشگاه شهركرد از سال 1390 به پذيرش دانشجوي دكتري به صورت محدود در رشته‌هاي برق قدرت و مكانيك با دو گرايش تبديل انرژي و طراحي كاربردي مبادرت ورزيده كه تاكنون  ده نفر از آنها با كسب امتياز  بالا موفق به  فارغ التحصيلي دكتري از اين دانشكده  شده‌اند.