دوشنبه ٥ فروردين ١٣٩٨

روابط عمومی:

راهیابی تیم دانشکده فنی و مهندسی با نام فنی (الف سابق) به مرحله نهایی مسابقات درون دانشگاهی

تاریخ انتشار: ٢٨ دی ١٣٩٦ ساعت ٠:٢٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد- تیم دانشکده فنی و مهندسی که با نام فنی در مسابقات والیبال درون دانشگاهی شرکت کرده بود به مرحله فینال این مسابقات راه پیدا کرد. این تیم در مرحله مقدماتی با نتیجه ۲-۱ تیم پیشکسوتان را مغلوب کرد و در بازی بعد ۲-۱ تیم سختکوش دانشکده کشاورزی را شکست داد. در مرحله نیمه نهایی با نتیجه قاطع ۲ بر ۰ تیم تربیت بدنی را شکست داد و به مرحله نهایی راه پیدا کرد. در مرحله فینال با تیم مهندسی از دانشکده فنی و مهندسی که از گروه دیگر به فینال راه پیدا کرده است در روز یکشنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۲ بازی خواهد کرد.

نیم فنی

اعضای تیم فنی از سمت راست به ترتیب عبارتند از