سه شنبه ٢٥ تیر ١٣٩٨

روابط عمومی:

راهیابی تیم دانشکده فنی و مهندسی با نام مهندسی (ب سابق) به مرحله نهایی مسابقات درون دانشگاهی

تاریخ انتشار: ٢٨ دی ١٣٩٦ ساعت ٠:٣٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد- تیم دانشکده فنی و مهندسی که با نام مهندسی در مسابقات والیبال درون دانشگاهی شرکت کرده بود به مرحله فینال این مسابقات راه پیدا کرد. این تیم در مرحله مقدماتی با نتیجه ۲-۰ تیم تربیت بدنی را مغلوب کرد و در بازی بعد ۲-۰ تیم دانشکده ادبیات را شکست داد. در مرحله نیمه نهایی با نتیجه قاطع ۲ بر ۰ تیم دانشکده کشاورزی را شکست داد و به مرحله نهایی راه پیدا کرد. در مرحله فینال با تیم فنی از دانشکده فنی و مهندسی که از گروه دیگر به فینال راه پیدا کرده است در روز یکشنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۲ بازی خواهد کرد.

تیم دانشکده فنی و مهندسی

اعضای تیم فنی از سمت چپ به ترتیب عبارتند از