ارتقا مرتبه آقای دکتر حامد جاودانیان از استادیاری به دانشیاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر حامد جاودانیان عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشکده فنی ومهندسی از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

تاریخ انتشار: ٢٩ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٧:٣٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر حامد جاودانیان  عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشکده فنی ومهندسی از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

گفتنی است پرونده ارتقای مرتبه علمی دکتر حامد جاودانیان از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری در جلسه هیات ممیزه دانشگاه (مورخه 99/09/28) مطرح و با رعایت ضوابط مندرج در آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی  و با استناد به آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و سایر مقررات مربوطه، صلاحیت علمی ایشان برای احراز مرتبه دانشیاری  مورد تایید قرار گرفته است.

خانواده دانشکده فنی و مهندسی ، این ارتقاء ارزشمند را به ایشان تبریک عرض می‌نماید.