معاون آموزشی

انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و دانشگاه شهرکرد

تاریخ انتشار: ١٠ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٣:٢٩

با هدف گسترش همکاریهای علمی-پژوهشی بین دو موسسه دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، جلسه ای در تاریخ 6/8/99 روز سه شنبه در سالن جلسات دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید که در آن غالب راهکارهای لازم به منظور مهیاکردن شرایط برای انعقاد تفاهم نامه در راستای ایجاد و گسترش تعاملات و همکاری علمی-تحقیقاتی و آموزشی فی مابین دانشکده منابع طبعی و علوم زمین به ریاست دکتر مهدی پژوهش و دانشکده بهداشت به ریاست دکتر سلیمان خیری بررسی شد و محورهای همکاری به شرح زیرمطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

1. انجام مطالعات پژوهشی و فناوری در زمینه توسعه دانش فنی و انتقال فن­آوری مورد نیاز طرفین تفاهم نامه
  2. ارائه خدمت مرتبط با پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی طرفین تفاهم نامه شامل انجام مطالعات تحقیقاتی بصورت مشترک بین دو دانشگاه، ارائه خدمات مربوط به تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
  3. انجام پروژه های پژوهشی در قالب پایان نامه­های تحصیلات تکمیلی
  4. تسهیل استفاده از امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه ای طرفین