یکشنبه ٢٦ اردیبهشت ١٤٠٠

کد اطلاعیه: ١٠٠

تاریخ انتشار: ٠٢ مرداد ١٣٩٩ ساعت ٥:٥٤

اطلاعیه معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه

احتراماُ، ارایه آنلاین سمینارهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه بصورت زیر انجام می شود:

1- ارسال مشخصات سمینار از طریق اتوماسیون (توسط استاد محترم راهنما) به معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکده.

(مشخصات لازم: نام، نام خانوادگی و رشته تحصیلی دانشجو، عنوان و زمان ارایه سمینار).

2- ورود دانشجو، استاد راهنما و افراد علاقه‌مند به اتاق سمینار از طریق لینک زیر و انتخاب کاربر میهمان:

توجه:

- برای ارایه سمینار ضروری است بصورت فوق عمل شود، تا امکان قرار دادن فایل سمینار در سامانه و ارایه آن فراهم گردد.

- سمینارهای دانشکده علوم پایه از طریق درگاه اینترنتی دانشکده و سامانه sess اطلاع رسانی می گردند.

با تشکر- دکتر حمید مصدق