دانشکده دامپزشکی

بازدید مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری از دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد

تاریخ انتشار: ١٣ مهر ١٤٠٠ ساعت ١٦:٢٢

روز یک شنبه 11 مهر 1400، دکتر محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری به همراه دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، معاونان اداره کل دامپزشکی استان و جمعی از اساتید دانشگاه شهرکرد از دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.

دکتر سعید کریمی در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از مدیر کل دامپزشکی استان و هیات همراه برای حضور در دانشگاه شهرکرد، هفته دامپزشکی را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

دکتر محمد اسدی نیز در سخنانی ضمن اظهار خوشوقتی از حضور در دانشگاه شهرکرد و دیدار با اساتید دانشکده دامپزشکی از تلاش و زحمات رییس دانشگاه شهرکرد و اساتید این دانشکده تقدیر و تشکر  کرد. دکتر محمد اسدی در ادامه افزود: در سال های گذشته یک خلا در همکاری بین دانشگاه و این اداره کل وجود داشت و همکاری ها عمدتا پراکنده بود و ما تلاش داریم این همکاری منسجم شود و از اساتید دانشگاه شهرکرد دعوت می کنم  که جهت همکاری های بیشتر با اداره کل دامپزشکی استان حاضر شوند.

درابتدای این بازدید دکتر سعید حبیبیان در سخنانی به ارائه گزارشی درباره دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد پرداخت  و توانایی ها و قابلیت های این دانشکده را معرفی نمود و افزود: این دانشکده آماده همکاری کامل با اداره کل دامپزشکی استان در زمینه های آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی است.